MedicBees weboldal használati útmutató

2018. nov. 2.

Kedves Látogató! Üdvözlöm Weboldalamon!

dr. Szakács Krisztina vagyok, csecsemő és gyermekgyógyász szakorvos, endokrinológus szakorvosjelölt. MedicBees weboldalamat 2017 elején az egészségértés javítása céljából indítottam el. 2017-ben az Egészségkommandó hiteles egészségügyi weboldallá minősítette oldalamat. A weboldalon szakmai érdeklődésemnek megfelelően jelenleg 3 témában olvashat; csecsemő és gyermekgyógyászat, endokrinológia és anyagcserebetegségek, illetve endometriózis. Az endometriózisban érintettek számára 2018-ban elíndítottam a MedicBees Endomedic oldalát.

Az olvasói igényeknek megfelelően weboldalam folyamatos fejlesztés alatt áll, ez azonban a weboldal felhasználói működését nem befolyásolja. A weboldalon két módon olvashat tartalmat. Az ingyenes tartalmak minden érdeklődő számára elérhetőek. A cikkek szakmai tartalmának megfelelően számos anyag csak regisztrációs díj befizetését követően érhető el. Erre a következők miatt van szükség: egyrészt a weboldal folyamatos karbantartása jelentős összegeket emészt fel, az oldal szakmai színvonalának fenntartása érdekében folyamatos fejlesztés szükséges. Másrészt minden összefoglaló vagy cikk fordítását és megírását én végzem, az ehhez szükséges időt saját szabadidőmből veszem el. A weboldalon történő regisztráció és díjfizetés nem kötelező, csak annak nyújt plusz szolgáltatást, aki szeretné. A MedicBees weboldalon és facebook oldalaimon is várom kommentjeiket, véleményüket! Kérem, hogy mindezt megfelelő stílusban, egymás véleményét tisztelve tegyék!

Regisztráció és díjfizetés menete

Előfizetésének megkezdését a weboldal előfizetési lap alján található „megrendelem” gombra kattintva kezdheti el. A kiválasztott előfizetés típus lehet havi, negyedéves, féléves és éves előfizetés. A „tovább a pénztárhoz” gombra kattintást követően, kérem töltse ki a számlázással kapcsolatos adatokat, majd a rendszer egy PayPal felületre navigálja Önt, ahol az előfizetés megtörténhet. Az előfizetést követően, az előfizetéskor megadott e-mail címre egy visszaigazoló e-mailt kap, melyben az oldalhoz történő belépéshez szükséges felhasználó neve és jelszava található. Amennyiben a visszaigazoló levelet nem találja e-mail fiókjában, akkor tanácsos a Spam fiókot is áttekinteni!

Figyelem!

Feliratkozást követően, az előfizetett periódus lejárta után, amennyiben előfizetését meghosszabítani kívánja, ismételten fizetnie kell, az adott összeget a rendszer nem vonja le automatikuson kártyájáról!

Felhívjuk figyelmét, hogy részletfizetés nem lehetséges. A fizetés szigorúan titkosított csatornán megy végbe, a medicbees.com oldalától függetlenül a PayPal felületén, bankkártya adatai teljes biztonságban vannak. A bankkártya adatait a medicbees.com nem kapja meg és nem is tárolja.

Fizetést követően az előfizetői számlát e-mailben kapja meg link formájában, a számlázz.hu rendszerén keresztül.

Ha számlázással vagy fizetéssel kapcsolatos hibát észlel vagy panasza van, kérem jelezze a gyogyitomehecskek@gmail.com vagy info@medicbees.com címen.

Szívből remélem, hogy a weboldalon olvasott információkat hasznosnak találja!

dr. Szakács Krisztina

 

Share This