weboldal használati útmutató

Kedves Látogató! Üdvözlöm Weboldalamon!

dr. Szakács Krisztina vagyok, csecsemő és gyermekgyógyász szakorvos, endokrinológia és anyagcsere-betegségek szakorvosa. MedicBees weboldalamat 2017 elején az egészségértés javítása céljából indítottam el. A weboldalon szakmai érdeklődésemnek megfelelően jelenleg a következő témákban olvashat; gyermekeket és felnőtteket érintő endokrinológiai kórképek és anyagcserebetegségek, illetve endometriózis. Az endometriózisban érintettek számára 2018-ban elíndítottam a MedicBees Endomedic oldalát.

Az olvasói igényeknek megfelelően weboldalam folyamatos fejlesztés alatt áll, ez azonban a weboldal felhasználói működését nem befolyásolja. A weboldalon két módon olvashat tartalmat. Az ingyenes tartalmak minden érdeklődő számára elérhetőek. A cikkek szakmai tartalmának megfelelően számos anyag csak regisztrációs díj befizetését követően érhető el. Ezek a cikkek szakmai jellegűek, összetettek, így inkább a medicinában jártas személyeknek ajánlottak.

Regisztráció és díjfizetés menete

Előfizetésének megkezdését a weboldal előfizetési lap alján található „megrendelem” gombra kattintva kezdheti el. A kiválasztott előfizetés típus lehet havi, negyedéves, féléves és éves előfizetés. A „tovább a pénztárhoz” gombra kattintást követően, kérem töltse ki a számlázással kapcsolatos adatokat, majd a rendszer egy PayPal felületre navigálja Önt, ahol az előfizetés megtörténhet. Az előfizetést követően, az előfizetéskor megadott e-mail címre egy visszaigazoló e-mailt kap, melyben az oldalhoz történő belépéshez szükséges felhasználó neve és jelszava található. Amennyiben a visszaigazoló levelet nem találja e-mail fiókjában, akkor tanácsos a Spam fiókot is áttekinteni!

Figyelem!

Feliratkozást követően, az előfizetett periódus lejárta után, amennyiben előfizetését meghosszabítani kívánja, ismételten fizetnie kell, az adott összeget a rendszer nem vonja le automatikuson kártyájáról!

Felhívjuk figyelmét, hogy részletfizetés nem lehetséges. A fizetés szigorúan titkosított csatornán megy végbe, a medicbees.com oldalától függetlenül a PayPal felületén, bankkártya adatai teljes biztonságban vannak. A bankkártya adatait a medicbees.com nem kapja meg és nem is tárolja.

Fizetést követően az előfizetői számlát e-mailben kapja meg link formájában, a számlázz.hu rendszerén keresztül.
Ha számlázással vagy fizetéssel kapcsolatos hibát észlel vagy panasza van, kérem jelezze a medicbees@medicbees.com címen.
Szívből remélem, hogy a weboldalon olvasott információkat hasznosnak találja!
dr. Szakács Krisztina

Share This