Barion Pixel
Hu En
Bejelentkezés Regisztráció

Használati útmutató GYIK

Kedves páciensek!

Ebben a leírásban megtalálhatják az oldal használatával kapcsolatosan felmerülő kérdésekre adott válaszokat.

 

Árak:

 

Első konzultáció - mindig 60 perc időtartam 46000 Ft.

Ez lehet személyes, vagy Skype-online konzultáció

Kontroll konzultáció - 30 perc időtartam 23000 Ft. , vagy 60 perc 46000Ft

Ez lehet személyes, vagy Skype-online konzultáció

Távkonzultáció (a honlapon keresztül feltölthető elektronikus levél) 18000 Ft.

Igazolások és szakvélemények 7500-40000 Ft.

Regisztráció

Hogyan tudok regisztrálni?

A weboldalt és foglalórendszert kizárólag regisztrációt követően tudják használni.
A weboldal jobb felső részén találja a regisztrációs lehetőséget. Kérem kattintson a `Regisztráció` gombra és töltse ki a szükséges adatokat!  A regisztráció csak helyesen kitöltött űrlappal lehetséges! Személyes adatok megadását követően az időpontfoglalás oldalra navigálja a rendszer.

 

A postázási és számlázási adatok részleges kitöltése számlakiállítási problémákat vonhat maga után! Ezúton is kérünk mindenkit hogy a profiljában ellenőrizze és töltse ki a hiányos adatokat. Továbbá megkérünk minden pácienst, hogy a regisztrált adataival foglaljon időpontot (pontos név, telefonszám, e mail cím megadásával, ami a profiljában van).Levelezőrendszerünkbe történő levél küldése esetén, színtén a regisztrált e mail címről írjon részünkre levelet.

Elfelejtettem a belépési jelszót, mit tegyek?
Bejelentkezés fül alatt tudja jelszavát megváltoztatni, ehhez szüksége lesz a regisztrációkor használt email címre! 


Miért kell megadnom az adataimat?

Az oldalon igénybe vett és kifizetett szolgáltatások mindegyikéről számlát állítunk ki. A számla kiállításának feltétele, hogy az Ön által megadott adatok helyesek legyenek! 
 

Családtag helyett regisztrálok, megadhatom a saját adataimat?

Nem. Mindenkinek a saját regisztrációját kell használnia. A foglalórendszerben mindig saját adataival foglaljon időpontot! Ez alól csak abban az esetben tegyen kivételt, ha Ön kiskorú gyermek szülője, gondviselője, illetve tartós gondozásra szoruló, felnőtt gyermeke helyett foglal időpontot. 
 

Egy email címmel hány páciens regisztrálható?
Csak egy.

Egészségpénztári tagság, számlakiállítás

A számlázási adatoknál a legördülő menüből választható ki az adott egészségpénztár neve és számlázási adatai. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy utólagos számlamódosítási lehetőségre nincs, ezért kérjük számlázási adataikat nagyon körültekintően töltsék ki! Postázási adatok

Kérjük postázási adatait figyelmesen adja meg! Receptrendelés esetén az igényelt recepteket erre a címre postázzuk! Postázási cím megváltozása esetén kérjük gondoskodjanak az új cím megadásáról, melyet profiljuk alatt tehetnek meg.


Időpontfoglalás

Hogyan lehet időpontot foglalni?

A rendszerben található szabad időpontok általában hetvégén szombat este 21:00-kor nyílnak. 
Szabad időpontokat a rendszer zöld színnel jelzi. Első alkalommal történő foglalás esetén kizárólag 60 perces személyes vagy online (skype) konzultáció foglalható. Kontroll időpontjainkat (online és személyes) kizárólag visszatérő pácienseink használhatják. Amennyiben első konzultációjától számítva több mint 8 hónap telt el, akkor önnek nincs jogosultsága 30 perces, kontroll konzultációkat foglalni, csak 60 perces konzultációkra jogosult. Kontroll konzultációkat csak azon páciensek részére tudunk biztosítani, akik legalább 8 hónap alatt egyszer igénybe veszik a konzultációs lehetőségeket! 
Figyelem! A távkonzultáció nem számít kontroll konzultációnak! 

Gyógyszeres kezelés alatt álló pácienseink számára a 3-6 havonkénti kontrollt tartjuk optimálisnak!

 

 

Mennyi receptet, gyógyszert rendelhetek a receptrendelés menüpont alatt? 

FIGYELEM! KIEMELTEN FONTOS INFORMÁCIÓK! 

Egyszerre egyféle gyógyszer rendelhető. Kérem ne rendszerünkben akarják feliratni maguknak a szükséges állandó gyógyszereket, ennek kiírására rendelőnkben nincs lehetőség, illetve csak abban az esetben van, ha minden egyes gyógyszer esetén befizetik a receptfelírási költséget. 

NDT-t ( kombinált pajzsmirigyhormont) szedő páciensek esetében a maximálisan igényelhető mennyiség 200 db ( 3 havi adag).  Természetesen amikor valaki különböző dozírozású kombinált terápiát kap, ( pl. reggel 40 mcg-os NDT, délben 30 mcg-os NDT), akkor ebből a kétféle kiszerelésből 100-100 db rendelhető egy receptrendelésen belül. 

LDN kapszulák rendelése esetén a maximálisan rendelhető mennyiség szintén 200 db. 
 

Nem látok egy zöld jelzésű időpontot sem, mit tegyek?

Ebben az esetben a foglalható szabad időpontok elfogytak. A rendszer minden héten új időpontokat tesz szabaddá, időközben lemondások is lehetnek, kérjük nézze gyakrabban foglalórendszerünket!


Zöld jelzésű egy időpont mégse tudom lefoglalni. Miért van ez így?
Jelenleg a hetente fogadható új betegek száma limitálva van. Túlterhelésben dolgozunk, a visszatérő betegek számára kontroll időpontokat biztosítani kell, ezért jelenleg hetente maximum 8 új pácienst tudunk fogadni.
 

Miért nem látok 30 perces, kontroll időpontokat?
Rendszer csak olyan pácienseknek ajánlja fel a kontroll időpontot, akik korábban már jártak rendelésünkön és legalább egy 60 perces konzultáción túl vannak.
 

Skype konzultáció

Miért a skype programot használja az Endomedic?

A skype egyelőre megfelel az igényeinknek. Kép, hang és üzenetküldési lehetőségek rendelkezésre állnak. A programnak egyetlen hátránya van, telepítenie kell eszközére. Ezt konzultáció mindenképpen tegye meg! Használat előtt ellenőrizze a program megfelelő működését is (hangszóró, mikrofon)! 

Kinek ajánlott? Külföldi és magyar pácienseknek egyaránt. Kérjük figyelje foglaláskor, hogy személyesen vagy online szeretne megjelenni rendelésünkön. 

 

Foglalás lemondása

Időpontot lemondani a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehet. Lemondás esetén a befizetett összeget az adminisztrációs díj levonását követően visszautaljuk bankkártyájára. Ez részletezve a következőket jelenti, 23.000 Ft-os kontroll konzultációs díj esetén 22.080 Ft. kerül visszautalásra ( barion és adminisztrációs díj levonása), illetve 46.000 Ft-os egy órás konzultáció lemondása esetén pedig 44.160 Ft. kerül visszautalásra. 

A profiljában válassza ki a lemondani kívánt időpontot, majd kattintson rá. Nyomja meg a „lemondás” gombot. A rendszer egy megerősítő kérdést tesz fel, majd ezt követően az időpont lemondásra kerül. A rendszerünk automatikusan visszautalja az összeget és a lemondó (sztornó) számla is kiállításra kerül.

 

 

Orvos által megkezdett időpontfoglalás befejezése

A befoglalt időpontot a honlapon a jobb felső sarokban találja meg a profiljában. Figyelem! Az orvos által foglalt időpontot a foglalórendszer csak 12 óráig tartja fent, ezt követően az időpont ismét szabaddá válik, új időpont biztosítása nem lehetséges.
 

FONTOS!  A foglalás megkezdése után a kifizetésre csak 10 perc áll rendelkezésre! 


Hogy tudok receptet igényelni?
 

Regisztrációt követően, a „receptfelírás” menüpontra kattintva megjelenik a recept igénylő űrlap. Az űrlapot kérjük figyelmesen töltse ki! Csak olyan gyógyszert áll módunkban jóváhagyni, melyet előzőekben szakorvosával egyeztetett! Figyelem! Egy személy, egy időpontban csak egy receptet rendelhet! Kérjük posta címüket figyelmesen töltsék ki, mert az EESZT-ben nem rendelhető, külföldi gyógyszereket az ön által megadott postai címre fogjuk továbbítani.

Hány receptet kérhetek egyszerre?
Rendelésenként egy beteg csak egy receptet igényelhet egyszerre. 

Milyen készítményeket rendelhetek?
 

Csak olyan készítményeket rendelhet, amit korábban a szakorvosával megbeszélt. Figyelem! Bizonyos receptrendelések szabályokhoz vannak kötve. Ilyen például a Thyreogland készítmény, mely tulajdonságából adódóan (kombinált készítmény) gyakrabban igényel kontroll vizsgálatokat. Thyreogland receptet és kezelést csak az igényelhet, aki legalább 6 havonta egyszer kontroll vizsgálaton vesz részt.
 

Lemondható a recept rendelés?
Nem. A már leadott rendeléseket nem lehet lemondani, ezért kérjük figyelmesen rendeljen!


Nem kaptam meg a rendelt receptet, mi tévő legyek?
 

A rendelt receptek postázása az Önök által megadott címre, ajánlott kézbesítéssel történik. Általánosságban a hét minden napján tudunk postázni, a pénteki nap kivételével. Elsőként érdeklődjenek nálunk, feladásra került-e a borítékjuk, ekkor ellenőrizhetjük a postai feladóvényt is. Amennyiben ez rendben van, akkor a helyi postahivatalban kell tovább keresniük az elveszett borítékot! A postai kézbesítés minőségéért nem tudunk felelősséget vállalni!


Weboldal VIP tartalom

Hogy tudom elérni VIP tagok számára elérhető tartalmakat?
 

Az oldal bizonyos tartalmainak elérése VIP előfizetés vásárlásához kötött. Kérjük, elsőként regisztráljon az oldalon, majd a profil menüpontban található VIP tagság menüpont alatt fizessen elő a szolgáltatásra. A VIP tagságra regisztráló páciensek több cikket, illetve videót tudnak megnézni, megtekinteni a www.medicbees.com oldalon!


Számlázás

A regisztráció során kérjük figyelmesen adja meg számlázási adatait, ugyanis utólagos módosításra nincs lehetőség!
 

 

Kötelező jogi tájékoztató

Az oldalon található információk csak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, diagnózist, kezelést, ezért panaszával mindig forduljon szakemberhez! A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!